Op 14 juli 2019 hebben wij te horen gekregen dat onze Charles, na een oneerlijke strijd zonder uitzicht, is overleden. Zoals altijd had hij tot het laatste moment de regie in eigen handen, echter helaas mocht dit niet baten.

Charles was lid van de Pintvatters van het eerste uur, baritonblazer, schildjesdrager en vooral onze Veurzitterd, die met snedige en vooral goed getimede opmerkingen, nooit te veel maar zeker nooit te weinig zei. We zullen zijn gezelschap missen, al zal hij in gedachten altijd bij ons zijn. En die pint blijven we altijd op hem vatten.

3 weken geleden regelde hij zelf nog de traditionele Pintvatters BBQ, gewoon omdat hij vond dat het moest. Wat heeft hij en zeker wij genoten. Hij was onze voorzitter in alles wat hij had.

Sommige vriendschappen gaan 30 soms 40 jaar terug. Daarom zijn wij super dankbaar met wat hij ons heeft gegeven en waarvoor hij stond.

Ons rest niets dan een diepe buiging te maken voor alle mooie, scherpzinnige, lachwekkende maar ook serieuze gesprekken die we met Charles hebben gehad en wensen zijn lieve familie heel veel sterkte toe de komende moeilijke tijd.

Zoals je het zelf zo mooi schreef, tot ooit, Charles. Rust zacht.

De Pintvatters.