Met de haren in de plooi en een geoefende speech op zak zijn 2 van onze Ranjavatters vandaag vertrokken naar cafe de Smidse. Daar waren vandaag de voorrondes van de Jeugdprins verkiezing. In “de stallen” deden ze achter gesloten deuren hun voordracht voor de met zorg geselecteerde jury. Ouders mochten niet mee, die mochten nagelbijtend kijken naar een videoscherm in “de Smidse”. Maar liefst 24 oeteldonkertjes hadden zich opgegeven om de carnaval van hun leven mee te mogen maken. Hiervan waren er 13 die wel een functie als hoogwaardigheidsbekleder zouden willen. Van die 13 zouden er weer 5 afvallen… Spannend dus!

Niels mocht het spits afbijten en dat deed zeer overtuigend! Niet veel later volgde Brynn. Zijn pretogen had hij meegenomen.
Met een appelsap was nu het wachten begonnen. Was het goed genoeg? Hebben zij beiden de jury weten te overtuigen? Na een lang beraad kwam het hoge woord naar buiten Ze zijn allebei door naar de laatste ronde in de kwek-tent op de Parade!! Dus, over 2 weken mogen zij zich beiden voorstellen aan het groot Oeteldonks publiek. Wij zijn in ieder geval heeeel benieuwd. Zet hem op Niels en Brynn!